Property Alert

Het Proces

Met de vastgoedservices van Brussels Rentals hoeft u zich nergens zorgen over te maken tijdens het verhuren van uw appartement, of het nu gaat om het vaststellen van de huurprijs, de optimale presentatie van de woning, het organiseren van bezichtigingen, de huurovereenkomsten of de overdracht van te huur aangeboden appartementen in Brussel.

Uw woning registeren
U kunt uw appartement of woning eenvoudig online registreren – het is ook mogelijk om dit persoonlijk te doen, of per telefoon. Hoe nauwkeuriger uw gegevens tijdens dit proces, hoe efficiënter onze vastgoedmanagers de juiste expats kunnen vinden. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk; uw contactpersoon adviseert u, beantwoordt uw vragen en coördineert alle afspraken.

Voorbereding van de woning
Indien nodig, kan onze woningadviseur uw appartement of woning vooraf bekijken, om u beter advies te geven over, bijvoorbeeld, de apparatuur en stoffering van uw woning, en natuurlijk over het bepalen van de juiste huurprijs. Ook geeft de bezichtiging ons een beter beeld van de woning die u te huur aanbiedt, en maakt het mogelijk voor ons om potentiële huurders van de nauwkeurigste informatie te voorzien.
Ons meest recente woningaanbod

3 bed Property For Rent in Brussels,  - 1

Ruim 3 kamers appartement

Eurovillage, Ixelles, Brussels €1,500/mth.
MEER DETAILS
3 bed Property For Rent in Brussels,  - 1

Modern, deels gemeubileerd appartement met 3 slaapkamers

Watermael-Boitsfort, Brussels €1,500/mth.
MEER DETAILS
1 bed Property For Rent in Ixelles,  - 1

Mooi 1 slaapkamer appartement

Dubreucq, Ixelles, Ixelles €850/mth.
MEER DETAILS
2 bed Property For Rent in 1030,  - 1

Modern appartement met 2 slaapkamers

B house, Schaerbeek, 1030 €1,350/mth.
MEER DETAILS

Blijf op de hoogte van het meest recente woningaanbod. Meld u vandaag nog aan!